Om Spreg

Spreg Trening er et unikt utendørs gruppe- og personlig trenings-konsept. Vi driver i Lindesnes og omegn og har holdt mandalitter i form siden 2014.

Vi leverer utendørs økter bestående av kondis- og styrketrening i og med naturen hele året i all slags vær. Lindesnes og Mandal har mange flotte områder som innbyr til fysisk aktivitet, men Furulunden utgjør foreløpig vår hovedarena.

Tilbudet er for menn og kvinner i alle myndige aldre og alle nivå. Det tilrettelegges for å imøtekomme hver enkelt kunde på sitt nivå om du er nybegynner eller godt trent etter vårt motto:

” Du kan løpe eller gå, alltid i ditt tempo på ditt nivå”

Sosialt felleskap og tilhørighet er en viktig del av Spreg. Her skal du få komme som du er og utfordres dit du ønsker å komme, samtidig som du møter svette smil og heia-rop. Du kan også ta del i Sprege opplevelser som treningsreiser, treningscamper, motivasjonskvelder, løp og søndagsturer.

Personlig trening leveres også av sertifisert PT Irene Skuland Reilev. Trenger du hjelp til treningsprogram, kosthold eller opptrening så ta kontakt! PT tid kan avtales innendørs på kontor og PT rom på Tregde.

Mobilt treningssenter kan “poppe opp” der du ønsker. Med varebilen full av utstyr kan Spreg komme til deg eller ditt firma der du er. Flere og flere firma opplever fordelene ved å holde sine ansatte i fysisk god form som feks GE Lindesnes.

PT-gruppe “Bedre meg” er en lukket gruppe for menn og kvinner som ønsker å komme mer personlig tilrettelagt igang med trening i gruppe. Gruppene møtes til økter bestående av kondis- og styrke-øvelser med PT-Jorunn mandager og onsdager. Ny oppstart hver januar og august. Ved interesse ta kontakt! NB: egen pris.

Team Spregevig er en fast gruppe for menn som møtes til to økter pr uke. Dette er et 1/2 år-sesong medlemskap som stort sett følger skoleferiene med noe kortere ferie sommer. Her får du ekstra oppfølging med motivasjonskvelder og 1-1 samtale med PT 1-2 g pr sesong dersom man ønsker det. Gutta er en fantastisk gjeng med godt humør og løse kommentarer, de opplever det sunne gruppepresset som gjør at de holder seg kontinuerlig i aktivitet. Her er plass til flere, så er dette noe for deg ta kontakt! NB: Egen pris.

Team Spreg består av flere instruktører som leverer både Bootcamps, Skånsomme timer og løps-intervall-økter. Alle instruktørene er godt voksne og har mange års erfaring innen trenings-bransjen. De står klar for å ta deg godt imot og motivere deg til mestring og progressjon.

 

 

Irene Skuland Reilev

Eier, Personlig trener og gruppeinstruktør på Bootcamps og Skånsom kondis/styrke.

Astrid Mathisen Solberg

Gruppeinstruktør på Bootcamps.

Erlend Holby

Løpetrener og vikar på Bootcamps.

Jorunn Westbye

Vikar på Bootcamps og Skånsom Kondis/styrke.
Ansvarlig for PT- gruppen "Bedre meg" en livstilsendrings-gruppe med oppstart høsten 2021.

Utdannet Personlig trener ved AFPT.