Om Spreg

Spreg Trening er et unikt utendørs gruppe- og personlig trenings-konsept. Vi driver i Lindesnes og omegn og har holdt mandalitter i form siden 2014.

Vi leverer utendørs økter bestående av kondis- og styrketrening i og med naturen hele året i all slags vær. Lindesnes og Mandal har mange flotte områder som innbyr til fysisk aktivitet, men Furulunden utgjør foreløpig vår hovedarena.

Tilbudet er for menn og kvinner i alle myndige aldre og alle nivå. Det tilrettelegges for å imøtekomme hver enkelt kunde på sitt nivå om du er nybegynner eller godt trent etter vårt motto:

” Du kan løpe eller gå, alltid i ditt tempo på ditt nivå”

Sosialt felleskap og tilhørighet er en viktig del av Spreg. Her skal du få komme som du er og utfordres dit du ønsker å komme, samtidig som du møter svette smil og heia-rop. Du kan også ta del i Sprege opplevelser som treningsreiser, treningscamper, motivasjonskvelder, løp og søndagsturer.

Personlig trening leveres også av sertifisert PT Irene Skuland Reilev. Trenger du hjelp til treningsprogram, kosthold eller opptrening så ta kontakt! PT tid kan avtales innendørs på kontor og PT rom på Tregde.

Mobilt treningssenter kan “poppe opp” der du ønsker. Med varebilen full av utstyr kan Spreg komme til deg eller ditt firma der du er. Flere og flere firma opplever fordelene ved å holde sine ansatte i fysisk god form som feks GE Lindesnes.

 

 

 

 

Irene Skuland Reilev

Eier, Personlig trener og gruppeinstruktør på Bootcamps og Skånsom kondis/styrke.
Irene Har jobbet i trenings-bransjen i snart 30 år og elsker å hjelpe kunder til å finne frem sitt fysiske potensiale. Irene er opptatt av folkehelse og ønsker å hjelpe mennesker igang.

Astrid Mathisen Solberg

Gruppetrenings-instruktør på Bakgårdstreninger siste mandag morning i måneden.
Astrid er ei spretten dame som pusher deg til neste nivå med sin nordlandske takt og tone. Vi garanterer deg en knall start på dagen sammen med "Ho Astri"!!!